Vad händer vid en process för ledigt objekt på köportalen? (Lägenhet, p-plats, förråd och lokal)

Mejl om ledigt objekt - Nu finns ett ledigt objekt publicerat på webben som motsvarar dina önskemål. Det går nu bra att logga in på kund.riksbyggen.se och anmäla intresse för objektet.

Efter att du har registrerat en intresseanmälan så läggs den under intresseanmälningar på köportalen.

Efter att en intresseanmälan har lagts för ett objekt och sista svarsdatum har passerats, sammanställs kön för samtliga ansökande och vi kommer inom några dagar skicka ut erbjudande om visning till ett antal personer som anmält intresse och står främst i kön enligt gällande köregler.

Under perioden för ansökan kommer det ändras under intresseanmälningarköportalen.

När det står handläggning pågår under intresseanmälningar betyder det att köansvariga för objektet sammanställer vilka som har lagt en intresseanmälan på objektet, för att kunna skicka ut erbjudande i turordning beroende på köpoäng och köregler.

När det står erbjudande under intresseanmälningar betyder det att erbjudande har skickats ut om visning för objektet till de personer som har flest köpoäng. Därefter har dessa personer 3 dagar på sig att tacka ja till erbjudandet för objektet.

Om du inte har fått något mejl när det står erbjudande under intresseanmälningar har du inte tillräckligt med poäng för att vara med på första visningen. Skulle personerna som fått erbjudande inte vara intresserade av objektet skickas erbjudande ut till nästkommande personer i turordningen.
Riksbyggen Kundtjänst Kundkommunikatör Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.