Till senaste kommentaren

Hur ställer jag mig i kö för en hyresrätt i Karlstad?

Jag vill registrera en ny köplats, men när jag väljer Värmland och Karlstad så finns det bara Kvarnberget att välja på "område". Hur kommer det sig?

Kommentarer

 • Hej Ali!

  Anledningen till att bara Kvarnberget kommer upp inne bland våra hyresrätter är för att uthyrningen sköts via Stiftelsen Karlstadshus hemsida. Följ denna länk för att komma direkt till deras uthyrning: uthyrning stiftelsen Karlstadshus.

  Steg 1: Logga in eller skapa konto.

  Steg 2:  Ställ dig i kö för hyresrätt i den staden du söker och ange dina önskemål.

  Steg 3: Invänta ett mejl om ledig bostad

  Steg 4: Du har fått ett e-postmeddelande om ledig bostad och vill anmäla intresse på bostaden. Logga in via stiftelsen Karlstadshus, söka nytt och sök. rubrik: bostad och leta rätt på bostaden som du vill lämna intresse för.

  Steg 5: Invänta erbjudande om lägenhetsvisning

  Steg 6: Om du får ett mejl om att du är välkommen på visning/tacka ja till lägenheten har du upp till 3 dagar på dig att tacka ja till visning och chansen att få hyra hyresrätten.

  Steg 7: Om du tackar ja till erbjudandet kommer vi att ta en sedvanlig kreditupplysning. Vi behöver också en boendereferens (namn och telefonnummer till nuvarande hyresvärd), kopia på anställningsavtal samt tre senaste lönespecifikationer. När vi samlat in dessa upplysningar fattas beslut om du får kontrakt på lägenheten.

  Lycka till!
  Sanna Kundkommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.