Nu fakturerar vi årsavgiften för alla Förtursmedlemmar som tidigare bosparade hos Riksbyggen

Årsavgiften för Riksbyggen Förtur betalas var tolfte månad och fakturan skickas till den mejladress du har angivit. Alla förtursmedlemmar som tidigare var bosparare kommer att få en faktura på årsavgiften till sin mejladress under den första veckan av april. Kontrollera i din skräppost om du saknar den. Utskick av fakturor kommer att ske under hela vecka 14.

Tidigare har vi anlitat Klarna för betalningsförmedling, men numera skickar vi en faktura från Riksbyggen i stället. Betalningsvillkoren är 30 dagar, betalar man inte får man en påminnelsefaktura utan påminnelseavgift till sin hemadress. Betalar man inte den avregistreras man som medlem ett par dagar efter att sista betaldatum på påminnelsefakturan har passerat, och man förlorar då sina poäng.

Logga in på Mitt Riksbyggen och se dina poäng 
Om du vill se hur många Förturspoäng du har kan du logga in på Mitt Riksbyggen. Du når även Mitt Riksbyggen via startsidan på Riksbyggen.se och loggar in med hjälp av personnummer och Bank-ID.

Avsluta medlemskap 
Vill du avsluta Förtursmedlemskapet kontaktar du Förturs kundservice på fortur@riksbyggen.se eller 0771-860 860. Ange namn, personnummer och mejladress så avslutar vi medlemskapet.
Riksbyggen Kundtjänst Kundkommunikatör Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.