Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan jag betala med e-faktura?

Just nu går det inte att ansöka om att betala med e-faktura på grund av tekniska problem. För de som redan har tjänsten fungerar det att betala med e-faktura.
Riksbyggen Kundtjänst Kundkommunikatör Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag vill betala med E-faktura via Banken SEB. Varför fungerar inte detta.
  Laila Margareta Mattsson
 • Hej Laila!

  Vi jobbar för fullt med få igång lösningen så att ni som kunder kan ansöka om e-faktura, problemet är oberoende av vilken bank ni har. Så snart problemet är löst kommer det publiceras information här på Riksbyggens kundforum.

  Kan tipsa om att ansluta er till autogiro så att vi gör en dragning i slutet på varje månad för ert hyresbelopp. Om ni önskar autogiro, vänligen återkom med era personuppgifter i ett mejl till info@riksbyggen.se alternativt ring oss på 0771-860 860 dygnet runt så skickar vi ut en blankett om detta.

  Jacob Kundkommunikatör
 • Jag undrar om jag kan betala med e-faktura? Bor i Brf Lokatten i Västra Frölunda.
  27 sept
  B
 • Hej!

  Så länge du är bosatt i en fastighet som köper ekonomisk förvaltning hos RIksbyggen kan du ansöka om e-faktura hos din bank.
  Sanna Kundkommunikatör
 • Hej!
  Kan man betala hyran via autogiro.
  Göte Olsson
 • Hej Göte!

  Ja det går bra att betala via autogiro.

  För att ansöka om autogiro behöver vi få en ifylld blankett skickad till oss. Vänligen kontakta oss på telefonnummer 0771860860 så skriver vi ut en autogiroblankett och skickar till dig.
  Alexander Kundkommunikatör
 • Har bytt bank och hade e-faktura innan, nu har jag anmält e-faktura, men det hinner väl inte komma in denna månad och jag får inga pappersfakturor? Brf Eken i växjö


  Jens Hall
 • Hej Jens!

  Om du har bytt bank och ansökt om e-faktura på nytt så börjar detta att gälla till nästa aviutskick. Har ni kvartalsutskick i er förening sker nästa aviutskick runt mitten på december.

  Saknar du avier kan du logga in på din kundwebb och hämta OCR-numret. Du når din kundwebb via www.riksbyggen.se och trycker på logga in uppe till höger och väljer kundwebb.

  Vill du hellre få avierna med post eller e-post, kontakta oss via telefonnummer 0771-860 860 dygnet runt.
  Sanna Kundkommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.