Till senaste kommentaren

Vad ska jag ange när jag ansöker om E-faktura i internetbanken?

Hej
Hur söker jag rätt betalningsmottagare gällande e-faktura. Enligt avin så är "RB BRF ferlinsgatan" dock går inte detta söka hos Swedbank, endast Riksbyggen. Hur går jag till väga?
Usman Younis Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Usman!

  Vilken bra fråga du ställer! För att ansöka om E-faktura i internetbanken så ska du ange Riksbyggen som mottagare istället för föreningen. När din anmälan har registrerats får du dina avier elektroniskt i stället för på papper.

  Anledningen till att man fyller i Riksbyggen som mottagare är att man anmäler avisering via elektronisk faktura från oss. Uppgifterna är ifyllda i förväg och allt man behöver göra är att godkänna e-fakturan i internetbanken.
  Johanna Kundkommunikatör
 • Hej,

  Har tre frågor

  Jag hittade inte min förening som e.faktura men hittade riksbyggen som mottagare. Var det rätt gjort?

  Det står att min senaste faktura är förfallen vilket ju inte säger så mycket eftersom datumet har passerat och då blir det ju atutomatiskt förfallen. Däremot betalde jag den förra veckan och pengarna bör vara er tillhanda, skule uppskatta om ni kan dubbelkolla så att det stämmer.

  På "Mina sidor" står det inte rätt adress. Flyttade för drygt 2 månader sedan så det bör verkligen vara uppdaterat med rätt adressuppgifter.

  // Johan
  Johan Rittsten
 • Hej Johan!

  Det stämmer, E-faktura ska inte göras gentemot din förening utan mot Riksbyggen.

  För att kunna undersöka din betalning behöver vi att du återkommer med ditt personnummer, antingen om du kontaktar oss på telefonnummer 0771860860 eller mejlar din fråga tillsammans med ditt personnummer till info@riksbyggen.se

  För att vi ska kunna uppdatera din folkbokföringsadress på "Mina Sidor" behöver vi ditt personnummer så vi kan uppdatera informationen hos oss. Det går bra att kontakta oss på telefonnummer 0771860860 eller mejla oss på info@riksbyggen.se


  Alexander Kundkommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.