Till senaste kommentaren

Hej! När släpper ni augusti-tiderna för bastu i solar egg rättvik?

Hej! När släpper ni augusti-tiderna för bastu i solar egg rättvik? Mvh Eva
Eva Af Geijerstam Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Eva!

  Kul att du är intresserad av att boka Solar egg! Vi kommer publicera nya tider för att boka Solar Egg första juli (1/7) då för perioden 15 juli - 15 augusti . Sedan publicerar vi efterföljande period 1 augusti.
  Jacob Kundkommunikatör
 • Snälla
  Förklara hur man hittar bokningsbara tider för bastubadet
  Med vänlig hälsning, Ulla Eberstål
  Ulla Eberstål
 • Hej Ulla!

  För er som är intresserade utav att boka tid på Solar Egg i Rättvik och se när nästa tidssläpp kommer vara, följ länken här för att se nästa släpp och tryck på den röda knappen "Boka ett bastubad" för att boka tid.
  Sanna Kundkommunikatör
 • Har nu försökt flera timmar, först fick jag meddelande om att e-post skulle skickas för bekräftelse av min bokning... Men det kom ingen e-post, när jag sedan gick in för att göra en ny bokning är det helt stiltje. Hur kan jag se om den nu är bokad i mitt namn?
  Lisa
 • Hej Lisa!

  Det är just nu ett problem med bokningen för Solar Egg. Vi håller på att felsöka problemet och förhoppningsvis ska de fungera snart igen, vi har ingen uppskattad tid på hur lång tid det kan ta innan man kan boka igen.
  Alexander Kundkommunikatör
 • Hej, jag har samma problem, bokade direkt kl 12 och fick meddelandet om att e-post skulle skickas för bekräftelse men det har fortfarande inte kommit? Hoppas man ändå kan räkna med son bokning?
  Mirja
 • Hej Mirja!

  Om du inte fått en bekräftelse via e-post för din bokning så ber vi dig att inte räkna med bokningen då bokningssystemet just nu inte fungerar.

  Vänligen avvakta, vi har just nu ingen tidsuppfattning om när den kommer fungera igen, vi felsöker sidan för fullt.
  Alexander Kundkommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.