Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur vet jag om jag har fått ett erbjudande på en lägenhet eller inte?

Hej!
jag försår inte riktigt om jag har fått ett erbjudande på en lägenhet. det står att jag har ett erbjudende under intresseanmällningar men inte när jag går in under fliken erbjudanden.
Gloria Sarkis Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Gloria!

  Om det inte finns ett erbjudande under fliken erbjudande har du troligtvis bara fått ett mejl om ledig bostad. I ämnesraden framgår det ifall det är ledig bostad eller erbjudande om lägenhetsvisning, nedan beskrivs begreppen:

  Ledig bostad - Nu finns ett ledigt objekt publicerat på webben som motsvarar dina önskemål. Det går nu bra att logga in på kund.riksbyggen.se och anmäla intresse för objektet. När anmälningstiden har gått ut erbjuds objektet till den som anmält intresse och står främst i kön enligt gällande köregler.

  Hur hittar jag ledig bostad inne i portalen?
  Välj hem i menyraden eller söka nytt och sök. Du får nu upp val (bostad, bilplats, garage) Välj bostad. Här kan du scrollar igenom sidorna eller väljer avancerad sök och skriva vilken adress som bostaden ligger på. Tryck i den gråa rutan så får du mer information om bostaden och kan registrera intresseanmälan.

  Erbjudande om lägenhetsvisning - I detta skede erbjuds du att gå på visning samt att tacka ja till att få chansen att få bostaden. Då hamnar detta erbjudande under fliken erbjudande.

  Om du tackar ja till erbjudandet kommer vi att ta en sedvanlig kreditupplysning. Vi behöver också en boendereferens (namn och telefonnummer till nuvarande hyresvärd), kopia på anställningsavtal samt tre senaste lönespecifikationer. När vi samlat in dessa upplysningar fattas beslut om du får kontrakt på lägenheten.

  Sanna Kundkommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.